Gazon een jaarrond bemesten

Gazon een jaarrond bemesten

gazon bemesting voor het hele jaar

Het gazon heeft elk seizoen de juiste bemesting nodig

dcm gazon


Wanneer gebruik je welke bemesting voor een mooi gezond en diepgroen gazon:

Elk seizoen heeft het gazon een bemesting nodig. Als je dus 3 tot 4 keer per jaar een bemesting strooit kan het gazon voldoende weerstand opbouwen maar vooral het hele jaar goed groeien en mooi groen van kleur zijn.


Organische bemesting van DCM zijn bij uitstek zeer goede voedingsstoffen voor het gazon. Natuurlijke organismen, bacteriën en de juiste componenten zorgen voor een mooi gezond én groen gazon. Én dat het hele jaar rond!

Bekijk hier het filmpje van DCM over hoe en wanneer het gazon te bemesten:


DCM Producten zijn verkrijgbaar bij Steenbergen Graszoden te Vinkel en online te bestellen in onze webshop van de Grasdokter.
tip
gazon kalender

Overzicht artikelen over bemesting en voeding voor het gazon>>

De Grasdokter

De Grasdokter geeft je informatie over het onderhoud van het gazon, problemen, insecten, ziekten en plagen.

Als graszodenkwekerij krijgen wij veel vragen van klanten over onderhoud en problemen met het gazon. Zo is deze site "De Grasdokter" ontstaan.

De pagina Kennisbank geeft alle artikelen op alfabetische volgorde weer.


De producten die wij adviseren gebruiken wij zelf voor het telen en onderhouden van onze graszoden. We schrijven altijd vanuit onze eigen ervaring, en geven je daaruit tips. Alle foto’s maken we zelf, in eigen graszodenkwekerij of de tuin.

Je kunt af en toe een advertentie tegen komen. We hopen dat dit niet storend voor je is maar op deze manier kunnen wij deze website met gratis tips een klein beetje bekostigen!