Tuinproducten voor u op een rijtje gezet:

TuinTuin
15 september 2020

Waarvoor gebruik jij het gazon?

Hoe je het gazon gebruikt bepaalt de keuze van het graszaad!

De keuze van een graszaadmengsel dat speciaal is afgestemd op je behoeften en eisen, is echt niet moeilijk meer. 


DCM Graszaad Grazio® Plus>>>

schaduw gazon


Dit decoratief en stijlvol siergazon bestaat uit zeer fijne blaadjes, type Engels gazon. Door de fijne structuur van het gras zal een dichte grasmat ontstaan. Hierdoor verdraagt dit gazon ook probleemloos een normale betreding en heb je een koninklijk groen gazon.
DCM Graszaad Ombra® Plus>>

herstel gazon


Sterk, fijnbladig en weinig onderhoud, dat zijn de sterkste troeven van dit schaduwgazon. Als je gazon in de schaduw ligt, onder een haag of onder bomen, zorgt dit speciale graszaad er voor dat het toch goed groeit. Door talrijke ondergrondse uitlopers vormt dit graszaadmengsel een dichte zode en een sterke grasmat. Dit gazon vraagt ook minder maaibeurten dankzij de samenstelling. DCM Graszaad Riparo® Plus>>

riparo plus


Voor het herstellen van beschadigde plekken in je gazon en het doorzaaien na het verticuteren. Dit mengsel kiemt vlot waardoor uw grasmat er weer als nieuw zal uitzien. Lelijke kale plekken van molshopen, zwembadjes die tijdens de zomer stonden en brandplekken van de barbecue zullen snel verdwijnen, jouw gazon zal razendsnel weer prachtig groen zijn. Ook dit mengsel bevat tetraploïde grastypes waardoor het als allerbeste kiemt bij lage temperaturen.

Geen opmerkingen: